Garage

Als aanvulling op onze wasstraat, weegbrug en tankstation zorgt de garage van Nabuurs Truckservice voor onszelf en een aantal gerenommeerde transporteurs dat hun vloot altijd in optimale staat verkeert. Dit gebeurt dan ook veelvuldig. En dat is niet zo vreemd. Op de eerste plaats heeft de truckservice een bijzonder gunstige ligging. Direct aan de A73 en nabij de A77, dus geen tijdverlies of omrijdkilometers. Op de tweede plaats is de truckservice zeer compleet. Naast algemene reparatie- en periodieke onderhoudswerkzaamheden bieden we namelijk ook keuringen van voertuigen >3500KG, tachografen, laadkleppen en koelunits.

Reparatie   &   onderhoud

Het huidige wegtransport stelt nogal wat eisen. In onze modern uitgeruste werkplaats hebben we alles ter beschikking om reparaties en onderhoud, aan zowel trekkend als getrokken materiaal, snel én goed te kunnen uitvoeren. Het materieel én de mensen. Voor onder meer MAN beschikken we over een eigen 24-uursdienst. En met een compleet uitgeruste servicebus zijn we ‘on the road’ actief.

APK & stek

Naast algemene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verzorgen we keuringen van voertuigen > 3500KG, tachografen en laadklep. Ook kunt u in onze garage terecht voor keuringen en -certificaten voor koelunits en reparaties aan aircosystemen. Onderdelen van Thermoking en Carrier hebben we direct op voorraad. Bij Truckservice kunt u rekenen op snel, compleet en goed werk.

Locatie

De garage van Nabuurs Truckservice ligt op het terrein van Nabuurs, vestiging Haps, aan de A73 afslag 5. Tussen Nijmegen en Venlo, nabij Cuijk.
Route

Chauffeurs voorzieningen

Chauffeurs kunnen gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen zoals toilet en douches. Bovendien is er een keuken met versnaperingen, hebben chauffeurs de mogelijkheid om gebruik te maken van stroompunten voor diverse apparaten en beschikt Nabuurs Truckservice over WIFI.