Wasstraat

Als aanvulling op onze garage, weegbrug en tankstation is de truckwash van Nabuurs Truckservice aan de A73 bij Haps ideaal voor het wassen van onder andere trekkers, opleggers, veewagens, motorwagens, caravans en campers. Onze wasstraat wordt gerund door een dedicated team welke snel en vakkundig uw voertuig wassen. Bovendien heeft de truckwash een bijzonder gunstige ligging. Direct aan de A73 en nabij de A77, dus geen tijdverlies of omrijdkilometers.

wasproces

Het voertuig wordt helemaal ingeschuimd en daar waar de wasinstallatie niet bij kan komen handmatig gereinigd. Daarna doet de wasinstallatie haar werk. Op het moment dat de wasinstallatie terug loopt, wordt met hoge druk het gehele voertuig inclusief de moeilijk bereikbare plekken, zoals chassisbalken, wielkuipen, brandstoftanks en achterkant van de cabine schoon gespoten.

 

Wasteam

Onze truckwash beschikt over een moderne en inpandige wasinstallatie met ervaren, vakkundig en eigen personeel. Hierdoor ligt de doorloopsnelheid van een wassing hoog en dat scheelt tijd. De voertuigen worden gereinigd overeenkomstig aan de HACCP hygiënenormen.
Bovendien heeft de wasstraat een zeer gunstige locatie nabij Nijmegen en Venlo.

 

locatie

De wasstraat van Nabuurs Truckservice ligt op het terrein van Nabuurs, vestiging Haps, aan de A73 afslag 5. Tussen Nijmegen en Venlo, nabij Cuijk
Route