Weegbrug

Als aanvulling op onze wasstraat, garage en tankstation biedt de weegbrug van Nabuurs Truckservice een selfservice voor het wegen van vrachtwagens, landbouwvoertuigen, containers en caravans. U kunt hier 24/7 gebruik van maken. Dit gebeurt dan ook veelvuldig. En dat is niet zo vreemd. Op de eerste plaats heeft de weegbrug een bijzonder gunstige ligging. Direct aan de A73 en nabij de A77, dus geen tijdverlies of omrijdkilometers. Op de tweede plaats biedt de weegbrug gemak. Zo kunt u weegtegoed online bestellen en ontvangt u per e-mail de benodigde informatie.

50 ton

Onze weegbrug in Haps kan tot 50 ton nauwkeurig meten en wordt, van aankoop wegingen tot en met het mailen van de weegbonnen, ondersteund door een volledig geautomatiseerd meertalig systeem.

Betalingen

Betalingen kunnen verricht worden aan de hand van pincodes en persoonlijke badges met daarop weegtegoed, of direct aan de weegbrug via PIN. Weegtegoed kunt u bestellen via onderstaande link naar de webshop.

LOCATIE

De weegbrug van Nabuurs Truckservice ligt op het terrein van Nabuurs, vestiging Haps, aan de A73 afslag 5. Tussen Nijmegen en Venlo, nabij Cuijk.
Route

Weegtegoed

Bestel hier uw weegtegoed.

Weegcodes kunnen worden gekocht zonder inlog account. Voor het bestellen is wel een e-mail adres nodig. Naar dit e-mail adres zullen de weegcodes en de betaalbevestiging worden verstuurd.

Weegkrediet kan alleen worden gekocht middels een inlog account.Een account kan worden aangevraagd via het “contact / support formulier”. Het krediet wordt aan de account toegevoegd. Alle badges gekoppeld aan dit account kunnen gebruik maken van het krediet.

De gemiddelde doorlooptijd voor het verwerken van een bestelling is 30 minuten bij betaling via iDEAL of PayPal. Voor bestellingen via handmatige overboeking geldt een doorlooptijd van +/- 5 werkdagen.